Re Start Matic 2Hp Prescontrol cu reporniri automate

Re Start Matic 2Hp Prescontrol cu reporniri automate

Re Start Matic 2Hp Prescontrol cu reporniri automate

275 Ron
Tel: , 0764094125
Reprezentant Technoresort: Szoke Andras Barna

Descriere Re Start Matic 2Hp Prescontrol cu reporniri automate:
Dispozitivul prescontrol Re Start Matic-2HP garanteaza nu numai controlul automat a electropompei ci si protectia impotriva functionarii in lipsa de apa desi permite setarea presiunii de pornire intr-un interval de la 1,5 la 3 bar.
Prescontrolul Re Start Matic-2HP reporneste automat electropompa in caz de avarie (lipsa de apa). Este prevazut cu 9 reporniri automate. Dotat cu manometru de serie.

Inlocuieste accesoriile unei pompe hidrofor (presostat, manometru, teu 5 cai, vas expansiune)

Datorita camerei de aer intre corpul hidraulic si partea electrica, Re Start Matic-2HP este imun la formarea condensului cauzat de diferenta de temperatura intre mediu si apa pompata evitand astfel scurtcircuit in box-ul electronic.

Sistemul electronic monitorizeaza in mod continuu presiunea si fluxul apei in instalatia hidraulica, garantand un flux constant si o functionare corecta (START/STOP) al pompei.

Cand se deschide un robinet de apa Re Start Matic-2HP porneste pompa, il tine in functiune pana cand folositi apa daca consumul este mai mare de 1,5 l/min si sistemul electronic opreste pompa dupa 8 sec. de la încetarea consumului evitand astefel loviturile de berbec.

Este recomandat utilizarea dispozitivului Re Start Matic 2Hp in sistemele de alimentare cu apa curata fara nisip. In cazul in care apa contine nisip, trebuie sa montati un filtru la intrarea dispozitivului.

Re Start Matic-2HP


Cautari
Trimite un mesaj in legatura cu produsul Re Start Matic 2Hp Prescontrol cu reporniri automate catre Technoresort
Nume *
Telefon *
Email *
Mesaj *


Alte produse de la Technoresort